Werken bij de Stichting Land van Horne

Wil jij graag een betekenisvolle baan of opleiding in de zorg en werken in een prettige werkomgeving? Dan ben je bij de Stichting Land van Horne aan het juiste adres. Een moderne zorgorganisatie die goede en betrokken zorg levert aan cliënten. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden en hebben veel aandacht en mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Samen maken wij het verschil

Land van Horne is een organisatie voor zorg, wonen en welzijn in Midden-Limburg en Zuid-oost Brabant. De organisatie telt 17 (woon)zorgcentra. Wij bieden ook thuiszorg in onze regio, zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Bij onze organisatie werken ruim 2.000 medewerkers en ook zetten 1.200 vrijwilligers zich in voor onze cliënten.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (2014-2016 pdf). En wat dacht je van flexibele werktijden en aantrekkelijke kortingen op de meest gebruikelijke verzekeringen. Daarnaast heeft de stichting voor medewerkers met een vast dienstverband een interessant meerkeuzesysteem voor secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij een interessante baan?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij de Stichting Land van Horne? Bekijk dan onze nieuwe vacatures.

Voor meer algemene informatie over werken bij onze organisatie, kun je contact opnemen met de afdeling HRM via T (0495) 45 76 80. Of stuur een e-mail naar solliciteren@landvanhorne.nl

> Lees meer over opleidingen


Site Ezine Actiz Site Samenfonds