Stichting Land van Horne: voor zorg, wonen en welzijn

Bij de Stichting Land van Horne draait de zorg om mensen. Om jezelf te kunnen zijn, ook als je door omstandigheden op de hulp van anderen bent aangewezen.

Soms hebt u door omstandigheden (tijdelijk) hulp of zorg nodig. In veel situaties kunnen uw gezin, familieleden of vrienden u helpen. Wanneer dit echter niet meer kan, dan is professionele zorg gelukkig dichtbij. Zodat u zoveel mogelijk zelfstandig kunt blijven.

Land van Horne heeft hiervoor: 17 (woon)zorgcentra en kleinschalige woonvoorzieningen en een breed dienstenpakket, met onder andere: verpleging, verzorging, thuiszorg, revalidatie, behandeling en dagactiviteiten. Met ruim 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we deze zorg aan mensen in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren. Thuis, of dicht bij huis.  

  • Aan de rechterzijde vindt u alles over onze zorg en dienstverlening.
  • Aan de linkerzijde leest u meer over onze organisatie.
Neem contact op

Hebt u een vraag? Bel op werkdagen tussen 8 en 18 uur ons informatienummer T 0900 333 55 55. Buiten deze uren en in het weekend is het nummer wel bereikbaar voor spoedzorg. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@landvanhorne.nl.

Laatste Nieuws

Kunst op straat voor goede doel

*Op zaterdagmiddag, een zonovergoten 22 augustus, waren er in Nederweert diverse kunstenaars aan het werk te zien.

Zomerbingo met jong en oud in zorgcentrum Hieronymus

*Eén van de zomeractiviteiten van Hieronymus is samen bingo spelen met de kinderen van het meisjeszomerkamp van het Bisdom Roermond.

Ook senioren in Someren zoeken fietsmaatjes

*De senioren uit zorgcentrum Witven en woonzorgcentrum Eegelshoeve in Someren zoeken fietsmaatjes die samen met hen willen gaan fietsen op de duofiets.Site Ezine Actiz Site Samenfonds ParkinsonNet