Stichting Land van Horne: voor zorg, wonen en welzijn

Bij de Stichting Land van Horne draait de zorg om mensen. Om jezelf te kunnen zijn, ook als je door omstandigheden op de hulp van anderen bent aangewezen.

Soms hebt u door omstandigheden (tijdelijk) hulp of zorg nodig. In veel situaties kunnen uw gezin, familieleden of vrienden u helpen. Wanneer dit echter niet meer kan, dan is professionele zorg gelukkig dichtbij. Zodat u zoveel mogelijk zelfstandig kunt blijven.

Land van Horne heeft hiervoor: 17 (woon)zorgcentra en kleinschalige woonvoorzieningen en een breed dienstenpakket, met onder andere: verpleging, verzorging, thuiszorg, revalidatie, behandeling en dagactiviteiten. Met ruim 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers bieden we deze zorg aan mensen in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren. Thuis, of dicht bij huis.  

  • Aan de rechterzijde vindt u alles over onze zorg en dienstverlening.
  • Aan de linkerzijde leest u meer over onze organisatie.
Neem contact op: T 0900 333 55 55

Hebt u een vraag? Bel op werkdagen tussen 8 en 18 uur ons informatienummer T 0900 333 55 55. Buiten deze uren en in het weekend is het nummer wel bereikbaar voor spoedzorg. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@landvanhorne.nl.

Laatste Nieuws

Rust in Roy ontvangt keurmerk Roze Loper

*Rust in Roy ontving op 25 mei ook de Roze Loper: het tweede zorgcentrum van Land van Horne én in Limburg dat dit kwaliteitskeurmerk voor tolerantie en respect in het bezit heeft.

Vanaf nu ook dagbehandeling in zorgcentrum Mariënburght

*Sinds april 2016 biedt Stichting Land van Horne in zorgcentrum Mariënburght in Budel naast dagverzorging ook dagbehandeling psychogeriatrie, bedoeld voor mensen met dementie.

Informatiebijeenkomst thuiszorg

*Hebt u (binnenkort) thuiszorg nodig en weet u niet hoe dat moet regelen? Zou een scootmobiel handig zijn voor u? Wat kan ergotherapie voor u betekenen? De Gemeente Nederweert en Stichting Land van Horne houden op dinsdagmiddag 7 juni een informatiebijeenkomst over thuiszorg voor alle inwoners van de gemeente Nederweert.Site Ezine Actiz Site Samenfonds ParkinsonNet