Stichting Land van Horne: voor zorg, wonen en welzijn

Bij de Stichting Land van Horne draait de zorg om mensen. Om jezelf te kunnen zijn, ook als je door omstandigheden op de hulp van anderen bent aangewezen.

Soms hebt u door omstandigheden (tijdelijk) hulp of zorg nodig. In veel situaties kunnen uw gezin, familieleden of vrienden u helpen. Wanneer dit echter niet meer kan, dan is professionele zorg gelukkig dichtbij. Zodat u zoveel mogelijk zelfstandig kunt blijven.

Land van Horne heeft hiervoor: 17 (woon)zorgcentra en kleinschalige woonvoorzieningen en we bieden een breed dienstenpakket, met onder andere: verpleging, verzorging, thuiszorg, revalidatie, behandeling en dagactiviteiten. Met ruim 2.000 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we deze zorg aan mensen in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren. Thuis, of dicht bij huis.  

  • Aan de rechterzijde vindt u alles over onze zorg en dienstverlening.
  • Aan de linkerzijde leest u meer over onze organisatie.
Neem contact op

Hebt u een vraag? Bel op werkdagen tussen 8 en 18 uur ons gratis informatienummer 0800 33 33 888 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl .

Laatste Nieuws

Festeynder Plein haalt 3000 euro op voor St. Joseph

*Het muziekevenement Festeynder Plein heeft met de loterij een bedrag van 3000 euro opgehaald voor zorgcentrum St Joseph, het goede doel van dit jaar.

Mariakapel bij zorgcentrum Witven in Someren

*In het Zuiderparkje bij zorgcentrum Witven in Someren komt een Mariakapel, maar voor de bouw zijn nog wel vrijwilligers nodig.

Huntingtonwoongroep in St. Joseph bestaat één jaar

*Sinds medio 2013 heeft de Stichting Land van Horne een woongroep voor mensen met Huntington*, voor velen een onbekende ziekte, maar de betrokkenen levensbepalend.Site Ezine Actiz