Stichting Land van Horne: voor zorg, wonen en welzijn

Bij de Stichting Land van Horne draait de zorg om mensen. Om jezelf te kunnen zijn, ook als je door omstandigheden op de hulp van anderen bent aangewezen.

Soms hebt u door omstandigheden (tijdelijk) hulp of zorg nodig. In veel situaties kunnen uw gezin, familieleden of vrienden u helpen. Wanneer dit echter niet meer kan, dan is professionele zorg gelukkig dichtbij. Zodat u zoveel mogelijk zelfstandig kunt blijven.

Land van Horne heeft hiervoor: 17 (woon)zorgcentra en kleinschalige woonvoorzieningen en een breed dienstenpakket, met onder andere: verpleging, verzorging, thuiszorg, revalidatie, behandeling en dagactiviteiten. Met ruim 2.000 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we deze zorg aan mensen in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren. Thuis, of dicht bij huis.  

  • Aan de rechterzijde vindt u alles over onze zorg en dienstverlening.
  • Aan de linkerzijde leest u meer over onze organisatie.
Neem contact op

Hebt u een vraag? Bel op werkdagen tussen 8 en 18 uur ons gratis informatienummer 0800 33 33 888 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl .

Laatste Nieuws

NL DOET bij Land van Horne

*Op 20 en 21 maart hebben vrijwilligers enthousiast de handen uit de mouwen gestoken tijdens NL DOET.

Congres over de ziekte van Huntington

Update: de aanmeldtermijn is verlengd tot 4 april! Met als thema De (jonge) adolescent met de ziekte van Huntington organiseert Stichting Land van Horne een landelijk congres over de ziekte van Huntington.

Heb jij hart voor de zorg en wil je werken en leren tegelijk?

*Leren voor Verzorgende-IG? Dat kan! * De Stichting Land van Horne leidt mensen op tot Verzorgende-IG niveau 3 via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL).Site Ezine Actiz Site Samenfonds