Stichting Land van Horne: voor zorg, wonen en welzijn

De Stichting Land van Horne is een organisatie gericht op zorg, wonen en welzijn. Met ruim 2.000 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we zorg in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren.

We hebben 17 (woon)zorgcentra en kleinschalige woonvoorzieningen en bieden een breed dienstenpakket, met onder andere: verpleging, verzorging, thuiszorg, revalidatie, behandeling en dagactiviteiten. Hierdoor kunnen wij optimaal aan uw wensen voldoen. Thuis, of dicht bij huis.

  • Aan de rechterzijde vindt u alles over onze zorg en dienstverlening.
  • Aan de linkerzijde leest u meer over onze organisatie.
Neem contact op

Hebt u een vraag? Bel op werkdagen tussen 8 en 18 uur ons gratis informatienummer 0800 33 33 888 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl.

Laatste Nieuws

Stormachtig Stil: over roze ouderen

*De schrijfster van het boek 'Stormachtig Stil' bracht een bezoek aan zorgcentrum St Martinus in Weert; zij vertelde over de levensverhalen van roze ouderen die in haar boek staan.

Tentoonstelling in Bruggerhof

*Op zondag 27 april wordt in woonzorgcentrum Bruggerhof in Hunsel om 15:00 uur een tentoonstelling geopend: tekeningen en schilderijen van bewoners van Bruggerhof en mensen uit de omgeving zijn hier te bewonderen.

Foto-expositie Sjeng Timmers

*Amateurfotograaf Sjeng Timmers (83) uit Baexem houdt een foto-expositie in woonzorgcentrum St Charles in Heythuysen.Site Ezine Actiz