Stichting Land van Horne: voor zorg, wonen en welzijn

Bij de Stichting Land van Horne draait de zorg om mensen. Om jezelf te kunnen zijn, ook als je door omstandigheden op de hulp van anderen bent aangewezen.

Soms hebt u door omstandigheden (tijdelijk) hulp of zorg nodig. In veel situaties kunnen uw gezin, familieleden of vrienden u helpen. Wanneer dit echter niet meer kan, dan is professionele zorg gelukkig dichtbij. Zodat u zoveel mogelijk zelfstandig kunt blijven.

Land van Horne heeft hiervoor: 17 (woon)zorgcentra en kleinschalige woonvoorzieningen en we bieden een breed dienstenpakket, met onder andere: verpleging, verzorging, thuiszorg, revalidatie, behandeling en dagactiviteiten. Met ruim 2.000 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we deze zorg aan mensen in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren. Thuis, of dicht bij huis.  

  • Aan de rechterzijde vindt u alles over onze zorg en dienstverlening.
  • Aan de linkerzijde leest u meer over onze organisatie.
Neem contact op

Hebt u een vraag? Bel op werkdagen tussen 8 en 18 uur ons gratis informatienummer 0800 33 33 888 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl .

Laatste Nieuws

Mariakapel van Witven krijgt vorm

In het Zuiderparkje bij zorgcentrum Witven in Someren komt de ene steen op de andere.

Belevingskussen is Beste zorgidee 2014!

*Het ‘belevingskussen' van de zorgorganisatie Stichting Land van Horne en Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is verkozen tot het Beste zorgidee van Nederland 2014.

Kerstmarkt Hushoven

Zaterdag 13 december 2014 organiseren bewoners en personeel van Land van Horne, leerlingen van Het Kwadrant en de bewonerscommissie van woonzorgcentrum Hushoven een kerstmarkt.Site Ezine Actiz