Stichting Land van Horne: voor zorg, wonen en welzijn

Bij de Stichting Land van Horne draait de zorg om mensen. Om jezelf te kunnen zijn, ook als je door omstandigheden op de hulp van anderen bent aangewezen.

Soms hebt u door omstandigheden (tijdelijk) hulp of zorg nodig. In veel situaties kunnen uw gezin, familieleden of vrienden u helpen. Wanneer dit echter niet meer kan, dan is professionele zorg gelukkig dichtbij. Zodat u zoveel mogelijk zelfstandig kunt blijven.

Land van Horne heeft hiervoor: 17 (woon)zorgcentra en kleinschalige woonvoorzieningen en we bieden een breed dienstenpakket, met onder andere: verpleging, verzorging, thuiszorg, revalidatie, behandeling en dagactiviteiten. Met ruim 2.000 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we deze zorg aan mensen in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren. Thuis, of dicht bij huis.  

  • Aan de rechterzijde vindt u alles over onze zorg en dienstverlening.
  • Aan de linkerzijde leest u meer over onze organisatie.
Neem contact op

Hebt u een vraag? Bel op werkdagen tussen 8 en 18 uur ons gratis informatienummer 0800 33 33 888 of stuur een e-mail naar info@landvanhorne.nl .

Laatste Nieuws

Informatiebijeenkomst ziekte van Huntington

*Zorgcentrum St Joseph in Nederweert houdt op donderdag 2 oktober een bijeenkomst over de ziekte van Huntington*.

Gemeenteraadslid als clown bij dementerenden

*De cliënten op de psychogeriatrische afdeling van zorgcentrum Mariënburght in Budel kregen op 15 september bezoek van een bijzondere clown.

Inspirerende dialoogsessies

*In het Land van Horne spraken leden van het beleidsteam, van de cliëntenraad, van de ondernemingsraad en medewerkers uit diverse organisatieonderdelen onlangs over de koers van Land van Horne.Site Ezine Actiz